Таско Тасков е новият изпълнителен директор на ФК Пирин (Благоевград). Новината беше официално съобщена от "орлетата". 

Завръщане към историческите ценности на клуба и поглед към местните таланти са част от приоритетите на новия изпълнителен директор.

Бившият съдия в Първа лига и досегашен маркетингов директор на Пирин обяви в онлайн-обръщение няколко промени, както и приоритетите при променената политика. 

"95 процента и дори повече момчета в школата ще бъдат от града и региона. Радостин Александров е освободен от поста директор на Академия Пирин", съобщи Тасков в интервюто за Пирин TВ.

"За мен е чест и предизвикателство да наследя госпожа Ива Уорън на поста след всичките тези хубави неща, които направи. Мисля, че ще продължим нейния път и ще следваме нейните цели. За да бъде Пирин там, където му е мястото, а именно в Първа лига", обяви Тасков.

"Англичанинът Стивън Хамилтън вече не е треньор на женския тим на клуба Пирин Лейдис. Петя Баракова и Боби Начев поемат работата, като в първата си среща начело на женския отбор те са постигнали победи. Моят мандат като директор е до утре. Ако днес не си свърша работата, утре ще бъда освободен. Същото се отнася и за останалите хора в клуба, такива са изискванията на собственика на Пирин", добави Таско Тасков.

КЛАСИРАНЕТО ВЪВ ВТОРА ЛИГА