Председателят на „Левски на левскарите“ Димитър Костадинов говори по темата за сдружението по време на честването на 108-ата година от основаването на клуба край Могилката до 22-ро училище в София.

„Пътят, по който сме тръгнали е много дълъг. Началото бе дадено на 100-годишнината на клуба, спасявахме баскетболния клуб. През 2020-а беше стартирана кампанията за спасяването на Левски, бяха дарени рекордни суми и имаше още редица инициативи. Сумата, която постигнахме с „Левски е вечен“ не е под формата на дарения, а както искаме левскарите – активно с ходене на мачове, купуване на артикули и виртуални билети за тези, които не могат да стигнат до стадиона“, започна изявлението си Костадинов.

„Официално стартира кампанията по привличане на фенска маса. Всеки левскар ще има възможност да попълни молба и да плати своя членски внос. Той ще се заплаща само по банков път. Няма да събираме пари в кеш поради доста сериозни причини. Искаме всичко да е прозрачно. Тези пари ще влизат в касата на клуба по законосъобразни начини. Целта на сдружението е много проста и ясна – да направим Левски свободен, независим и печеливш клуб, който е зависим единствено от своите фенове, енергията и желанието им да помагат. На принципа „Един левскар – един глас“ ще се избира президент“, допълни председателят на „Левски на левскарите“.