Владимир Гаджев до няколко дни ще сложи подписа си под нов договор с "Левски". Двете страни са се разбрали за фиктивен контракт помежду си, пише "7 дни спорт". Договорът на Владимир Гаджев с "Левски" изтича през лятото и от Нова година той може да преговаря свободно с всеки един клуб, което означава, че в касата на "Герена" може да не влезе нито един лев.

Самият Гаджев обяви, че иска с трансфера си да помогне на "Левски" в трудните времена и липсата на финансови средства. Точно поради тази причина националът и "сините" сядат на масата до дни, за да подпишат ново споразумение. Условието обаче е, ако Гаджев си намери отбор през паузата, "Левски" да не му прави спънки и да не иска огромна трансферна сума, с което да стопира трансфера му. По думите на Гаджев и Тодор Батков преди дни изглежда, че всичко е изгладено и такъв контракт ще има.

"Говорихме с Владо Гаджев. Вече отказахме една оферта за него. Най-вероятно Владо ще остане при нас", бяха думите на Батков. Часове по-късно националът също се изказа за трансфера си. Футболистът на "Левски" опроверга думите на Батков, че категорично остава на "Герена" и за пролетния полусезон.

"Има време, ще видим каква е ситуацията и ще се преценява. Имам оферти от няколко места", каза Гаджев.