Срещата от първи кръг на Югозападната „В” група между ЦСКА и Струмска слава ще се играе по програма утре от 18:00 часа на стадион „Българска армия”. Както БЛИЦ първи съобщи, мачът ще се състои, тъй като днес бе извършено извънредно прекартотекиране на футболистите към старото дружество ПФК ЦСКА АД.

След няколко последователни промени, в които бе съобщавано, че мач ще има или няма да има, от футболната ни централа излязоха с окончателно решение.

Ето какво написаха от БФС на официалния си сайт:
Днес, 08.08.2015 г., в Зоналния съвет на Българския футболен съюз постъпи искане от легитимен представител на ПФК "ЦСКА" АД за картотекиране на футболистите за 1-ия кръг от Югозападната "В" АФГ. След като прегледа документацията и установи, че искането е от името на подалия заявка за участие във "В" група футболен клуб ПФК "ЦСКА" АД, Спортно-техническата комисия на Зоналния съвет към БФС даде зелена светлина за изиграването на мача от 1-ия кръг на "В" АФГ между отборите на ПФК "ЦСКА" АД и "Струмска слава" (Радомир). Срещата ще се проведе по програма в неделя, 09.08.2015 г., от 18:00 часа на стадион "Българска армия".

Зонален съвет на БФС