ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Сръбският богаташ Драган Шолак излезе с официално съобщение до медиите, в което коментира информациите за придобиването на мажоритарния пакет от акции на Левски. Това е негов първи личен коментар по темата за "сините". В средата на октомври управляваната от Шолак "Юнайтед Груп" също направи официално изявление по въпроса с акциите на клуба от "Герена".

Toп Коефициенти за efbet Лига!

ОФИЦИАЛНОТО СЪОБЩЕНИЕ НА ДРАГАН ШОЛАК
Във връзка с появили се публикации в българските медии, в които се твърди, че сделката за собствеността на футболен клуб Левски вече е приключила и акциите са прехвърлени на мен и/или мои компании, бих искал да заявя, че тази информация не отговаря на истината.

Използвам случая да отправя молба към медиите да се придържат към официална информация по темата и да не се доверяват на непроверени факти и слухове, тъй като подобни спекулации могат да застрашат преговорите и да намалят шансовете за успешно финализиране на потенциална сделка.

Ако евентуална сделка за собствеността на футболен клуб Левски бъде сключена, ще разпространя официално становище до медиите. Дотогава всяка информация, която съдържа подобни твърдения, трябва да се счита за спекулативна и невярна.

Драган Шолак
Основател и председател на Надзорния съвет на United Group
Водещ инвеститор в Sport Republic

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК