ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Голмайсторът на Берое Абубакар Тунгара изненадващо премина в Арда. Двата клуба информираха за осъществения трансфер.

"Берое официално продаде правата на Абубакар Тунгара и от новия полусезон той ще защитава цветовете на Арда (Кърджали). Малиецът имаше договор с Берое до края на сезона и ръководството на Берое, както и самият футболист прецениха, че това е най-добрият вариант и за двете страни. Ръководството на клуба благодари на Абубакар Тунгара за съвместната работа и му пожелава успех с новия отбор", написаха от Берое.

Toп Коефициенти за efbet Лига!

Тунгара бе привлечен при заралии през лятото на 2021 г. и за този период записа 48 мача, в които реализира 14 попадения.

Арда взима известен близнак

Съобщението от сайта на Арда:

"Днес договор с ПФК Арда подписа футболистът от Мали Абубакар Тунгара. Офанзивният полузащитник е уточнил всички подробности около своя трансфер със спортния директор на клуба Ивайло Петков. ПФК Арда ще плати трансферна сума на ПФК Берое, където той играеше до този момент. Контрактът на футболиста е за две години и половина. Той ще бъде представен официално на първата тренировка на отбора на 6 януари.

Абубакар Тунгара е от Мали и е роден на 15 ноември 1994 г. Висок е 178 см, и играе на поста офанзивен полузащитник. Той е преминал през абсолютно всички национални гарнитури на своята държава. За последно Тугара беше в Берое, а преди това е носил фланелката на Салиф Кейта, мароканските Шабаб и Рабат.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Ръководството на ПФК Арда, треньорите, футболистите и феновете пожелават много успехи на Абубакар Тунгара с екипа на Арда".

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023