Хебър (Пазарджик) обяви официално промените в клуба. Досегашният старши-треньор Фулвио Пеа става спортно-технически директор, а мястото му ще заеме досегашният му помощник Владимир Манчев, както БЛИЦ писа по-рано днес.

Ето какво написаха от Хебър по темата в социалните мрежи:

Фулвио Пеа ще бъде спортно-технически директор на Хебър! Неговото място в ролята на старши-треньор ще заеме Владимир Манчев, който до момента изпълняваше функции на първи асистент на италианския специалист. 

Оттук насетне Фулвио Пеа ще осъществява цялата спортно-техническа власт, касаеща школата на Хебър, мъжкия представителен тим и дублиращата формация, а промяната цели подобряване на организационното състояние на клуба. Фулвио Пеа вече е бил в ролята на спортен и технически директор по време на работата си в италианските Лукезе (2005 г.) и Ливорно (2018 г.). Подобни функции той е осъществявал в китайския Дзянсу Сунин (2021 г.), както и в ЦСКА по време на престоя на Луиджи Симони (2001 г.). 

В щаба на новия старши-треньор на Хебър, Владимир Манчев, като асистенти влизат Кирил Божков и Спас Гигов, а треньор на вратарите остава Васил Василев.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа