ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Левски стартира сътрудничество с компанията „Sport Depot“, която ще доставя екипировка на бранда „Adidas“ за клуба, съобщи официалният сайт на „сините“.

Изпълнителният директор на клуба Даниел Боримиров и изпълнителният директор на „Sport Depot“ Николай Цонов дадоха официален старт на дългосрочното сътрудничество и си пожелаха успешна и вдъхновяваща съвместна работа.

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

"Щастлив съм, че ще си партнираме със „Sport Depot“ и ще използваме екипировката на един от гигантите в индустрията „Adidas“. Мисля, че по този начин ще предоставим на нашите привърженици качеството и стандарта, който заслужават. Освен представителният отбор с „Adidas“ ще бъдат екипирани и всички отбори от Академия „Левски“. Подготвена е и специална фенколекция. Надявам се, че с новата екипировка ще постигнем много победи“, заяви Даниел Боримиров.

„Сътрудничеството с Левски е изключително ценно за нас като част от политиката и стремежа на компанията ни да подкрепя и развива българския спорт и спортните клубове в страната. Уверени сме, че с новите екипи на „Adidas“ отборът ще пожъне още успехи на футболния терен и ще бъде вдъхновение за феновете и младите футболни надежди“, каза Николай Цонов.

Новата екипировката на Левски ще се предлага в официалния клубен магазин на Левски на стадион „Георги Аспарухов“, онлайн на fanshop.levski.bg, както и в магазините на „Sport Depot“ в цялата страна и в сайта на компанията.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!