Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Бразилски нападател Пауло Луиз Бералдо Сантош – Паулиньо вече е футболист на Лудогорец, обявиха от пресслужбата на разградчани. Преговорите за неговия подпис продължиха повече от шест месеца, а шампионите на България се пребориха със сериозната конкуренция на няколко отбора. В крайна сметка Паулиньо ще защитава цветовете на Лудогорец.

Новината за трансфера на бразилеца бе потвърдена още вчера от бразилско издание, но шампионите на България обявиха трансфера едва сега. Очаква се развитие за трансфера и на другия бразилец, за когото става дума в местната преса – защитника Евертон Барбоса Алмейда.

Стрелецът Паулиньо е в полезрението на мениджъра на отбора Ивайло Петев от доста време и сега футболистът ще е на негово разположение в предстоящата битка за защита на шампионската титла.

По всяка вероятност Паулиньо няма да бъде картотекиран за първия мач на Лудогорец в Шампионската лига с Динамо (Загреб).

Днес следобяд се очаква Паулиньо да се присъедини към „орлите“, които се готвят за евросблъсъка в собствената си база.

Нападателят е роден на 14 юни 1988 година. Висок е 177 сантиметра и тежи 83 килограма. Играл е в бразилските грандове Фламенго и Коринтианс, а последно се е състезавал за Парасикаба.