Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Бизнесменът Георги Самуилов официално поиска акциите на Ботев (Пловдив). От клуба разкриха това чрез съобщение, в което посочват и кои ще бъдат другите нови имена в борда на директорите. Това са адвокатът на Самуилов - Димитър Радев, както и транспортният бизнесмен Петко Ангелов. 

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Днес, 25.07.2018 г., г-н Георги Самуилов заяви официално желанието си за придобиване на контролния пакет акции в ПФК "Ботев" АД.

При председателя на Сдружение „ПФК Ботев” г-н Апостол Апостолов е депозирано писмо за намерение.

В писмото г-н Самуилов заявява намерението си да осигурява оперативната издръжка и управление на клуба, както и инвестиционно намерение във връзка с довършване строежа на стадион „Христо Ботев”.

В официалния документ г-н Самуилов предлага и ръководен екип, на който ще разчита в оперативното управление, като имената в него ще бъдат предложени за членове на Съвета на директорите непосредствено след фактическото придобиване на акциите. 

Сред новите имена в състава на ръководния екип попадат самият г-н Георги Самуилов, г-н Петко Ангелов и г-н Димитър Радев", гласи съобщението на "жълто-черните".

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019