Новакът във футболния ни елит ЦСКА 1948 представи поредното си ново попълнение. Това е националът Галин Иванов, който само преди дни изигра последния си мач за Славия.

Трансферът не е изненада, тъй като от известно време се говори, че той ще бъде факт след края на сезона в efbet Лигата. Скоро 32-годишният халф ще се присъедини към подготовката на новия си отбор.

"От две години водим преговори, най-накрая се разбрахме. Спечели ме това, че отборът има перспектива, добри идеи, а аз се нуждая от ново предизвикателство. Радвам се, че съм тук и се надявам да помогна с каквото мога", заяви Галин Иванов пред клубната телевизия на ЦСКА 1948.

"Играл съм с повечето момчета, добри футболисти са. Мисля, че ще се справим добре. Радвам се, че само българи ще има в отбора. Впечатлен съм от работата на Красимир Балъков, ще направим един добър отбор", добави халфът.

Галин Иванов е юноша са Розова долина (Казанлък), Траяна (Стара Загора) и Левски. При „сините“ започва и професионалната си кариера. След това играе за Берое, Славия, германския Арминия (Билефелд), Литекс, азерския Хазар (Ленкоран), турския Самсунспор), Нефтохимик и унгарския Халадаш. Със Славия е носител на купата на България, а за националния отбор има 10 мача и един гол.