Toмислав Стипич е новият треньор на ЦСКА, oбявиха официално от клуба. 

44-годишният хърватин с германски паспорт се присъединява към „армейците“ за 1 година с опция за удължаване на договора му с още 1 г.

С назначението на Стипич се потвърди новината на БЛИЦ, че хърватин застава начело на ЦСКА.

Стипич ще бъде представен официално пред „червената“ общност на 10.06. по време на вече насрочената пресконференция.

Новият треньор на ЦСКА има седем братя и сестри, вдигал е трофей с българин СНИМКИ

За последно наставникът води латвийския Рига, с който спечели купата на страната през 2023 г. и остана на точка от шампионската титла.

Сред успехите му се отличава и спечелената с Ауда купа, която е първи трофей в историята на клуба. В този тим Стипич е бил треньор на нападателя Георги Минчев. БЛИЦ първи съобщи, че бившият голмайстор на Локомотив (Пловдив) е желан от ЦСКА.

Новият треньор на ЦСКА пристига у нас с трима помощници. Помощник-треньор ще бъде латвиецът Сергей Козанс, който е дясна ръка на Стипич както в Ауда, така и в Рига. Треньор на вратарите ще е Горан Брашнич, бивш национал на Босна и Херцеговина, а впоследствие и треньор на представителния тим на родината си. Присъединява се към щаба на Стипич в Ауда, следва го в Рига, а от днес вече ще тренира вратарите на „армейския“ тим.

Кондиционен треньор ще бъде Миленко Кумич с повече от 9 години опит с сферата, специализирал във футбола и разработил множество програми за реализиране на пълния потенциал на футболистите и достигане на пика в точния момент. 

 

Томислав Стипич е новият треньор на ЦСКА. Хърватинът с германски паспорт се присъединява към „армейците“ за 1+1...

Публикувахте от CSKA Sofia FC в Вторник, 4 юни 2024 г.