ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 1 – ТУК! 

Голмайсторът на Берое Педро Еуженио продължава кариерата си в турския Алтай, където старозагорци го продадоха. Португалецът се присъединява към друг досегашен футболист на заралии - Иван Иванов, който наскоро премина във втородивизионния отбор от южната ни съседка. Снощи Еуженио подписа договора с новия си клуб, след като избра Турция пред ЦСКА. Както БЛИЦ СПОРТ първи разкри, Педро беше в трансферните планове на "армейците".

28-годишният португалец беше основен състезател на Берое през миналия сезон и отбеляза цели 16 гола, въпреки че не е чист нападател. Еуженио има доста сезони по терените в България, като се е подвизавал още в Хасково, Черно море и Верея.

"Благодаря на Берое за прекрасната година, която изкарах там. Искам да благодаря и на съотборниците ми, треньорите и всеки един човек, свързан с клуба, който е станал важна част от живота ми. Благодаря и на г-н Грудев и Илко Русев за всичко, което направиха за мен от първия ден. Само Берое!", написа Еуженио в "Туитър" на раздяла с Берое.