Капитанът на Любимец Антон Огнянов е все по-близо до преминаване в редиците на "Левски", въпреки че го очакваха в ЦСКА.

Не е тайна, че "сините" отдавна се интересуват от 25-годишния играч, който е трансферна цел още на Литекс, Берое и други клубове.

Огнянов играе не само на левия бек, а и по лявото крило. Точно от такъв футболист имат нужда на "Герена", след като се разделиха с Нуно Пинто. Както е известно, лявото крило Гари Родригес пък е пред продажба и отляво зейва дупка, която Антони Здравков трябва да запълни.

Сухия е настоял пред Тодор Батков и Христо Йовов да му осигурят Огнянов и от "Герена" вече са потърсили контакт с колегите си от Любимец. Играчът има действащ договор с новака в елита и собственикът на "дините" Атанас Сталев се надява да прибере добра сума от раздялата с капитана. Именно заради интереса от "Левски" Огнянов е отказал на ЦСКА, тъй като е бил уведомен от хора от "синия" клуб, че Сухия го иска в състава си.

След като от "Армията" се оплакаха, че звездата на Любимец не отговаря на телефонните обаждания, Стойчо Младенов се отказа от него.

"Левски" стартира подготовка в неделя, докогато се очаква Огнянов да бъде спазарен и да се появи на първото занимание със синия екип.