Носителят на бронзов медал от държавното първенство за юноши и деца при старшата възраст през 2005-а и второто място от междунаордния юношески турнир "Юлиян Манзаров" същата година Антон Огнянов се завърна в Берое. Той вече е част от дублиращия отбор на "зелените" след като напусна досегашния си тим Миньор (Раднево).

Антон Огнянов е роден на 30 юни 1988 г. Висок е 182 см, тежи 66 кг. Юноша е на Берое, като дългогодишен треньор му е бил Живко Миренски, пише Beroe Online. Играе като ляв краен полузащитник, но може да е полезен и в лявата зона на отбраната. Той стана част от мъжкия отбор на Берое след като бе привлечен през 2006 г. от настоящия треньор на мъжете - Илиан Илиев, малко след като самия Илиев пое треньорския пост.

Огнянов остана при "зелените" до 10 янаури 2008 година, когато всички футболисти разтрогнаха договорите си и преди Берое да бъде възроден 20-ина дни по-късно се разбра с Нафтекс (Бургас), където игра до миналия сезон. През този пък е в Миньор (Раднево), но разтрогва договора си по взаимно съгласие, за да се включи в дубъла на Берое.

Вчера стана ясно, че трима футболисти от дубъла пък потеглят в посока Раднево - Георги Хашев, Боян Пенев и Иван Георгиев. Очаква се в близките дни поне още трима нови играчи да се присъединят към тренировките на дублиращия отбор на Берое. /БЛИЦ