Наставникът на Локо (Сф) Драгомир Окука заяви, че в първия мач като гости на Борац (Чачак) във втория квалификационен кръг на турнира за Купата на УЕФА, "железничарите" ще се стремят към резултат, който да даде възможност на отбора да продължат напред.
"Мисля, че в Смедерево ще сме по-добрия отбор и е логично да се класираме напред. Все пак, да не забравяме, че това ще е първото полувреме на двубоя", заяви Окука.
Той добави, че е запознат добре с противника. "Също като нас, Борац имат проблеми с отбелязването на голове, но разчитат на здрава защита и а треньора им залага на отлични контраатаки. Разбира се, Борац е по-добър отбор от Миньор и ако и там получим червен картон, ще имаме проблеми. Иначе, целите ни през новия сезон са да бъдем във върха на "А" група и колкото е възможно по-дълго да останем в Европа. Спечелването на титлата не е поставена като цел, но за това са нужни години, а не един сезон", добави сръбският наставник.
Столичните "железничари" тръгват за Сърбия в сряда рано сутринта и ще отседне в хотел "Интерконтинентал". Тимът ще направи една тренировка в Смедерево преди мача. Проблемите в Локо в момента са контузията на Иво Иванов, а също така и липсата на състезателни права за новото попълнение Даниел Богданович. /БЛИЦ