Треньорът на Локомотив (София) Драгомир Окука коментира след домакинската загуба с 1:2 от Локомотив (Пловдив), че краят на победните серии винаги настъпва срещу отбори, които на хартия са по-слаби.

"Знаехме, че не ни чака труден мач. Играхме срещу отбор, който се представя много добре тази пролет, играе добър футбол", заяви сръбският наставник.

"Опитът ми казваше и знаеш, че серията, която Локомотив имаше, няма да се прекъсне срещу отбор от нашето ниво или по-високо, защото в момента ние сме по-добър отбор от Локо (Пд), обаче не винаги по-добрият бие. Винаги такава серия от победи се прекъсва от по-слабите отбори", продължи наставникът на тима от "Надежда".

"Пасков показа умора в последните мачове. Много срещи му се натрупаха наведнъж. Трябваше му почивка. Не мисля, че щеше да има голяма промяна, ако той играеше", каза още Окука.

"Тежко може да се каже, че можеш да подцениш Локомотив (Пловдив), но те ни наказаха след нашите пропуски, обаче не вярвам, че ги подценихме. На хартия по-слабият отбор може да бие, това е футболът", заяви още пред "Гонг" Драгомир Окука.

"Надявам се, че тази загуба няма да повлияе на нашите момчета. Краят на тази серия щеше да дойде и сега не дойде в добър момент. Най-важното е да вдигнем морала на момчетата за мача с Литекс. Няма много време до събота", каза още Окука. /БЛИЦ