Старши треньорът на Локомотив (София) Драгомир Окука се надява "железничарите" да продължат победната си серия през пролетта. Утре от 15:00 часа отборът от "Надежда" гостува на Левски.

"Във футболно отношение в момента двата отбора са равностойни. Предимството на Левски е единствено в броя на публиката. Разликата между двата отбора обаче не е такава, каквато смятат букмейкърите", заяви Окука.

"Смятам, че съдията Николай Йорданов утре няма да повлияе на играта, защото не си струва да се разваля такова дерби", каза още наставникът на "железничарите".

Сръбският наставник призна, че в управата на Македонския футболен съюз в момента работят негови приятели. Той коментира информациите, че има оферта да поеме националния отбор на комшиите. "Със сигурност оставам до края на сезона в Локомотив", лаконичен бе Окука.

Преди днешната тренировка "железничарите" напълниха джобовете си и излизат спокойни и уверени в собствените си сили утре на "Герена". В тима няма проблеми с новоконтузени и наказани футболисти. Отборът е на лагер в комплекса "Царско село". /БЛИЦ