ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Ключови играчи на ЦСКА се намират в опасна ситуация преди днешния важен мач срещу ЦСКА 1948 от четвъртия плейофен кръг на efbet Лигата. Двубоят, който започва в 18:00 часа на „Армията“, е от огромно значение в битката за титлата, но още по-значително може да се окаже предстоящото в сряда дерби с Левски.

Именно заради това трима от основните играчи в състава на „армейците“ трябва да са много внимателни тази вечер. Застрашени да пропуснат битката със "сините" заради наказания са Иван Турицов, Тибо Вион и Дюкенс Назон.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

Родният национал е с четири официални предупреждения и при следващо такова ще бъде лишен от състезателни права за един мач. Вион и Назон пък имат натрупани по осем жълти картона и ако днес получат такъв от съдията Радослав Гидженов, ще бъдат наказани за две срещи.

Много е вероятно в трети пореден двубой Дюкенс Назон да не започне сред титулярите за „армейците“. В предишните случаи хаитянският национал имаше проблеми с контузия на коляното, но вече е напълно възстановен.

Със сигурност аут за последните две срещи от сезона са контузените Брадли де Нойер и Браян Морено. Нидерландецът ще отсъства до края на годината, след като скъса връзки и вече премина успешна операция в Испания.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!