Израелският халф на Славия Том Маншаров ще бъде опериран в израелска клиника тази неделя. Евреинът е скъсал менискус и ще е извън терените за около месец. Последно Маншаров игра при победата с 2:0 срещу Видима-Раковски.

Футболистът пристигна това лято в Славия по време на подготовката в Банско и бързо се превърна в титуляр в състава на Емил Велев, пише "Гонг".

След хирургическата интервенция Маншаров ще остане за възстановителни процедури в своята страна, след което ще се завърне в България, за да поднови тренировки със своите съотборници.

Утре на Славия предстои домакинство на Сливен. Треньорът на "белите" Емил Велев ще може да разчита на десния бек Богомил Дяков, който пропусна последните няколко двубоя заради разкъсване на бедрен мускул на десния крак, но вече е напълно възстановен.

Поради наказание двубоят с "войводите" пропускат Галин Иванов и Виктор Дениран. /БЛИЦ

Групата на Славия: Стефано Кунчев, Емил Петров, Рафаел Барбоса, Виктор Генев, Богомил Дяков, Йордан Петков, Атанас Дреновички, Радослав Димитров, Радослав Рангелов, Радослав Василев, Николай Дюлгеров, Даниел Пеев, Стефан Киков, Спас Георгиев, Илия Илиев, Иван Цачев, Николай Божов, Георги Христов и Тодор Колев