Босът на Славия Венцислав Стефанов продължава атаката си срещу съдиите, които според него не спират да режат клуба му. Преди дни "белите" загубиха с 2:3 от Черно море на "Тича", като Стефанов е бесен от това, че Димо Момиров е бил в съдийската стая.

"Искаме един път завинаги Борислав Михайлов да бъде президент на всички клубове, не само на един или два. Не можеш да толерираш само някои, след като сме дали толкова средства и правим достатъчно за футбола", заяви Стефанов.

"Димо Момиров, който е бившият шеф на съдиите, беше назначен като отплата, че ТИМ издигна Боби Михайлов. Искам да запитам и някой да ми отговори - каква работа имаше той в съдийската стая преди началото на мача, на полувремето и след края? Каква работа има той там? Ще ви дам и името на друг съдия, попитайте и него - Стефан Спасов-Пастата от Перник. Той миналата година свири наш мач с Черно море и даде 4 минути продължение. Във втората или третата Жуниньо изравни резултата. След това в продължение на 3 месеца Спасов беше малтретиран защо не е свирил края на мача преди да вкараме гола", каза пред bTV Венци Стефанов.

По думите му някои футболни клубове са изтиквани напред, с помощта на реферите:

"Уважавам много президента на Литекс. Гриша Ганчев е човекът, който поддържа жив икономически цял един регион на България. Той използва много добре ситуацията в Българския футболен съюз, той подкрепи Боби Михайлов на предния конгрес и от това има само дивиденти - неговите футболисти са котирани", смята Стефанов.

Босът на Славия твърди, че Димитър Бербатов има шанс да се върне в националния отбор, ако ръководството на БФС се смени. "Когато види, че в националния отбор викат най-добрите и най-заслужилите, тогава Бербатов ще се върне", допълни Венци Стефанов. /БЛИЦ