ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Бившият председател на Надзорния съвет на ЦСКА Стефан Орманджиев за пореден път изрази своята неувереност за бъдещето "армейците". Един от най-добрите добрите ръководители на „червените” през изминалите години засегна и темата със заплатите, които получават футболистите и спортно-техническият щаб.

"Останах с впечатлението, че хората, които дойдоха да помагат в клуба като Стойчо Младенов, го правят заради идеята ЦСКА. Поне на думи. Но за мен това означава да работиш без пари в името на идеята. Това се отнася и за тези играчи, които се върнаха да помагат. Нормално е да го правят срещу минимално заплащане. Редно е, щом някой идва да спасява, да го направи без да получава пари за това или поне срещу минимално заплащане”, сподели Орманджиев в интервю за „Тема Спорт”.

„Това, което е изнесено като заплати, говори, че ЦСКА финансово е окей. Което означава, че това трябва да доведе до сериозна селекция и ние да побеждаваме във всеки мач. Обаче в действителност не е така. Значи нещо е сбъркано. Като външен човек, не мога да разбера дали сме добре финансово или не", допълни още бившият ръководител на „армейците”.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ