ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Христо Стоичков нападна остро Александър Томов и другите така наречени спасители на ЦСКА, предричайки лоши дни за любимия си отбор. Камата категорично заяви, че няма да си купи от акциите на клуба, защото обявяваното от бившия политик и от изпълнителния директор Александър Тодоров било пълна измама.

"Не бих си купил акции от Александър Томов, защото всичко това е измама. Нека си трошат главите. Аз в никакъв случай няма да си купувам акции. Какви 6 милиона акции ми обявяват? Нямат право да ги предлагат и да ги пускат в продажба", изригна Стоичков.

"Стойчо Младенов, Дмиитър Пенев, щом искат, нека си купуват. Аз няма да го направя. Нищо добро не чака ЦСКА, не виждам никаква светлина. Как така Томов ще продава акции за левче, за два? Това е незаконно. Да обяснят на хората, че ги лъжат, всичко е измама", добави в интервюто си за НЮЗ7 от Румъния Камата, казвайки още, че не е обиден за това, че не остана на "Армията", след като се беше навил да поеме тима.
 
"Не успяха да ми изпълнят условията. Аз си имам виждания като треньор, но те щом не могат - шапка на тояга", каза Стоичков.