Още двама футболисти успяха да осъдят бившия си клуб Сливен за неизплатени заплати и премии от периода, в който играеха под Сините камъни. Нападателят Деян Христов и Владислав Ямуков чакат да вземат парите си чрез частен съдебен изпълнител, който пък трябва да прибере задълженията на ЦСКА към отбора на Йордан Лечков.

Двамата футболисти спечелили делата в Сливенския районен съд. На 11 март Христов успява да осъди тима на Йордан Лечков да му бъдат изплатени 35 000 лева. Освен това футболният клуб трябва да заплати и разноските по делото. Те са в размер на 1275 лева.

Няколко дни по-късно - на 16 март, и Владислав Ямуков печели дело срещу Сливен. Според изпълнителния лист той има да прибира 20 000 лева от клуба, като освен това трябва да бъдат платени разноските и по неговото дело - 400 лева. Върху присъдените на футболистите задължения започва да тече лихва до погасяването им от страна на Сливен.

БЛИЦ припомня, че Христов и Ямуков са поредните футболисти, които успяват да осъдят бившия си клуб. По-рано делата си срещу Сливен спечелиха Васил Велев, Илия Илиев, Стефан Киков, Марко Марков и Николай Димитров.