Защитникът Марко Видович се контузи на тренировката на “Левски” тази вечер на базата в Линдабрун. Сърбинът стъпи на криво по време на двустранна игра и бързо беше прегледан от медицинския екип. Левият бранител контузи десния си крак и едва напусна терена. Сърбинът утре ще мине медицински прегледи, но от щаба на "сините" се съмняват, че травмата може да е сериозна. Малко след него на терена падна и Симеон Райков, но лявото крило се размина без контузия.

Видович е третият играч на "сините", който е с травма по време на подготвителния лагер. Преди него се контузиха Мариян Огнянов и Даниел Младенов. Огнянов пропусна контролата срещу Амкар Перм, но вече е възстановен напълно. Лекарският щаб ще се опита да направи всичко възможно Младенов да се излекува до следващия двубой срещу Словачко, който е в събота.

Заниманието на "сините" започна с квадрат и продължи с двустранна игра на малки вратички, като Георги Иванов раздели тима на три отбора. Участие не взе юношата Асен Георгиев, който по-рано днес получи удар. Дошлият на проби шведски бранител Ларс Рисп отново тренира наравно със "сините" и се включи добре в двустранната игра./БЛИЦ