Днес групата на Берое намаля с още един футболист. По взаимно съгласие с отбора разтрогна и Денислав Симеонов, който пристигна това лято при "зелените", информира Beroe Online.

Габровецът играе като полузащщитник и бе част от титулярните 11 в дублиращия тим на Берое, където се подготвяше под ръководството на Петър Колев. Симеонов бе харесан през лятото от Илиан Илиев и неговият щаб и се считаше за перспективно попълнение в отбора. Липсата на сигурно финансиране обаче доведе и до неговото напускане след като вчера от тима си тръгнаха двамата сърби - Николич и Таскович.

Ситуацията при Симеонов е същата като при двамата сърби - от идването си в Берое до днес е получил една заплата за месец юли и аванс от 700 лева за август. И той се е разбрал с ръководството на тима за малко обезщетение, за да не предявява петенции към заплатите си за месеците август, септември и октомври.

Денислав Симеонов е роден на 3 май 1988 г. в Габрово, висок е 187 см, тежи 85 кг и е юноша на Янтра (Габрово) от където дойде в Берое. Има един сезон с екипа на Белите орли (Плевен) в "Б" група.

Междувременно в представителния отбор преди мача със Сливен се появиха нови проблеми. Дончо Атанасов отпада почти със сигурност за срещата след като днес се е появила старата му контузия. От състава на "зелените" отпада и Ивайло Паргов, който има болки в коляното. Опитният нападател има поставена пластина при стара операция, която в момента създава проблеми. Според лекуващите го лекари е възможно да се наложи нова операция в коляното, при която да се отстрани пластината. /БЛИЦ