Един от основните спонсори и член на УС на Локомотив (Дряново) - Нико Александров, подаде оставка. Той е поредният, който си тръгва от третодивизонния клуб. Преди него това сториха председателят на УС Тодор Георгиев, капитанът и член на УС Станислав Генчев и изпълнителния директор Ивелин Драшков.

„Аз не знам с какви думи да изкажа, че наистина съм разочарован от всичко случващо се до момента и неразбирателството с Община Дряново за подпомагане на мъжкия представителен отбор. Искам да кажа, че аз дойдох с идеята да сътворим един силен отбор на града ни, да създадем трамплин на децата ни от юношеската школа, която според мен е много силна. Казвам това като бивш юноша и футболист на Локо (Дряново). Исках да направим един празник в град Дряново на домакинските мачове и по този начин малко или много да разведрим дряновци от ежедневието им. Искам да кажа, че ролята на Тодор Георгиев беше ключова за развитието на клуба със своето себераздаване и неуморим дух да преследва целите на клуба и развитието му, без обратна монета.

Да не забравяме лагерите на детските школи в Албена, нещо което в цялата история на дряновския Футбол не е имало, автобус на Локомотив закупен с пари само и единствено по инициатива на Тодор Георгиев, като 95% от средствата са дошли извън Дряново само от приятелите на г-н Георгиев.

Тук е момента да изкажа своята огромна благодарност към Станислав Генчев, член на УС и капитан на отбора, който се завърна да помага безвъзмездно в родния клуб. Въпреки неговата ангажираност, намираше време и сили да сподели сподели своя опит и предаде самочувствие на футболистите от клуба. Аз лично, само и единствено от мое име искам да кажа, че съм разочарован от всичко случващо се в нашия град, и ако оставката на  Тодор Георгиев се приеме на Общото събрание, то аз също си тръгвам от клуба и спирам всякакво финансиране за дряновския спорт. Не виждам смисъл да тичам срещу вятъра и да се боря с хора, които не вярват в нашата добронамереност, че ние сме там без да имаме някакви облаги, интереси, а само пасиви.

Искам да благодаря на всички в клуба, на целия УС, на футболистите, които дадоха сърце и душа на терена, на треньори, и всички участвали в последния сезон 2018-2019г. Благодаря още веднъж и на Тодор Георгиев за това, че ме покани да помогна и ме направи част от този много труден и луд сезон. Пожелавам успех на следващите след нас, като искам да им кажа от тук нататък само да надграждат над нас, а не да слизат надолу“, каза Александров.