Екшъните по родните футболни терени, а и извън тях, не престават. След като агитките на Витоша (Бистрица) и Марек се сбиха на трибуните в Елин Пелин в събота, а вчера се ля кръв и на плажа в Несебър, където се млатиха фенове на Нефтохимик и Берое, грозни сцени имаше и на мач във Врачанско. Този път обаче боят не е между запалянковци, а ултраси набиха футболисти!

Инцидентът се е разигра в село Хайредин в двубой от 20-ия кръг на четвърта дивизия между местния Огоста и гостите от Мизия. Искрата пламнала в 70-ата минута, когато след нарушение срещу него, Иван Пасков от гостите тръгнал да се разправя с играч на домакините. Голяма част от дошлите за мача 150 зрители в Хайредин нахлули на терена и започнали да бият Пасков и съотборниците му, което принудило главния съдия Владимир Вълов да прекрати мача при резултат 1:1. Преди това Владимир Йорданов бе извел Огоста напред в резултата, а Любен Валериев бе изравнил.

Това е вторият подобен инцидент във Врачанско в рамките на две седмици, след като на 29 март срещата между Септември (Гложене) и "Ботев" (Рогозен) беше прекратена при същия резултат, отново заради нахлуването на публика.