Локомотив (Горна Оряховица) продължава да се подсилва с футболисти за участието си в елита. БЛИЦ СПОРТ научи, че Георги Каранейчев и Йордан Етов са най-новите попълнения на "железничарите".

Треньорът Ангел Червенков е привикал двамата и те приели поканата.

28-годишният нападател Георги Каранейчев е бивш играч на Локомотив (Мездра), Лудогорец, Сливен, Тираспол (Молдова) и други, а миналото лято направи неуспешен опит да си издейства договор с Берое.

27-годишният халф Йордан Етов, който е бивш футболист на Ботев (Пловдив) и Чавдар (Етрополе), изкара известен период в Гърция с екипите на Докса (Драма) и Панаргиакос.

Както вече стана ясно, в Горна Оряховица пристигна и бившият играч на ЦСКА Владислав Узунов, който последните месеци носеше екипа на Добруджа. Преди това Червенков привлече още вратарите Стефано Кунчев, Николай Банков и Ивайло Сайков, защитникът Николай Дичев от ЦСКА, халфовете Николай Христов и Димо Атанасов и нападателят Виктор Шишков. В отбора се завърна и игралият с черно-белия екип до миналия сезон Милен Савов. В Горна Оряховица очакват и бившия си нападател Янаки Смирнов, който е собственост на Лудогорец и е основен футболист на втория отбор на шампионите.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: "А" група - трансфери и подготовка

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа