Членовете на управата на Локомотив (Горна Оряховица) Огнян Стоянов и Николай Рашков подадоха оставки, съобщиха колегите от Sport-vt.com. До това се стигна след заседанието на УС в понеделник, когато двамата са заявили своето решение да напуснат ръководството на клуба, който е кандидат за влизане в "А" група.

Тези събития идват, след като Николай Рашков заяви пред горнооряховския вестник "Седмица", че някои футболисти са обхванати от звездомания, която няма покритие на терена, и са се опитали нарочно да контузят новото попълнение Аймен Суда. Твърди се, че тунизиецът е посрещнат враждебно на тренировка на отбора, която в крайна сметка е завършила с разправии. Според материала на sport-vt подобно е било отношението спрямо всички нови играчи, а след проучване на случая ръководството на клуба е уведомило футболистите, че ще има тежки санкции при следващи подобни прояви.

Напрежението в отбора обаче не бе понижено и така се стигна до двете оставки.

"Няма проблем в клуба, има само писания по вестниците, провокирани от някого и ми е много интересно от кого", реагира старши треньорът Сашо Ангелов по повод на разразилия се скандал.

„По време на тренировка е нормално да има някое влизане, чукване, караници, без това във футбола не може. Категоричен съм обаче, че в съблекалнята разправии никога не е имало. По принцип футболистите може и да се правят на мъже пред външни хора, но вътре между тях - не. Наистина Симеон Мечев влезе твърдо на Аймен Суда, но вчера пък самият тунизиец настъпи Байдаков. Това е част от тренировката и който е играл футбол, го знае много добре. Що се отнася до твърденията, че някой ми редил състава – мисля, че ме познавате добре… Аз не бих допуснал никой да ми се бърка по състава и никой не ми се е месил“, коментира Сашо Ангелов.

 Kласиране, програма, резултати и всичко за "Б" група - ТУК !!!