За пръв път от няколко години насам в Левски има фиксирана премия преди дерби, твърди "Меридиан Мач". Ръководството е решило да стимулира допълнително играчите за битката с ЦСКА, която е днес от 13 часа на стадион "Васил Левски". 

Причините са ясни - при успех "сините" ще се изравнят по точки с "червените", но ще ги изпреварят в класирането, защото ще имат две победи над тях. 

През есента Левски удари съперниците си от Борисовата градина с 1:0. Освен това тимът от "Герена" ще бъде и на дистанция от 5 пункта от Лудогорец. А двата отбора ще имат пряк сблъсък в София на 10-и март.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Според запознати сумата, която ще заработят "сините", е доста сериозна. Иначе от доста време в Левски се работеше по схема, която изключваше отделни мачове. Така футболистите заработваха допълнителни пари само при успехи в определен брой срещи. 

Премии за дербита пък бяха отпускани извънредно, ако ръководството преценяваше, че играчите заслужават такива след самите срещи. Така на "Герена" коментираха, че са в по-неизгодна позиция от съперниците си, които излизаха срещу тях надъхани и с пачки.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019