Треньорът на Литекс Христо Стоичков заяви, че се притеснява от 12-ия, 13-ия и 14-ия човек в мача с “Левски” за Купата на България, визирайки съдийската бригада, която все още не е определена. Реваншът ще се играе сряда от 18:00 часа в Ловеч. Първата среща завърши при резултат 1:0 за “сините” и бе белязана с безпрецедентното съдийство на Ахмед Ахмед, който отмени, зачете и пак отмени гол на “оранжевите” в последната минута.

„Няма какво да променя за мача с “Левски”. 11 човека са, повече нищо не мога да променя. 11 срещу 11 са, зависи обаче 12-ия, 13-ия и 14-ия кои са“, заяви Христо Стоичков след днешната победа с 5:1 над “Ботев” (Враца).

„Доволен съм от старанието и желанието. Започнахме с негативното, отбелязаха ни гол от наша колективна грешка. Но това е футболът. Бързо успяхме да върнем един гол и оттам-нататък работата стана по-лесна. Физически и тактически сме по-добре, и мисля, че нямахме проблеми през целия мач,“ сподели Камата след убедителната победа.

“Днес съм много доволен от играта. Какво ще дойде след четири дни, не го мисля. Нека да възстановим момчетата, ще имаме време да мислим за сряда. Натрупаха им се на някои повече мачове, но ако искат да станат големи, трябва да свикват. Доволен съм от старанието, желанието, това, което показаха днес.“