Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира състоянието на отбора и впечатленията си от победата на тима над ЦСКА 1948.

“Орлите” се наложиха с 3:0 като гост и се откъснаха на първата позиция в класирането на efbet Лига, като не бяха водени от треньора си Станислав Генчев, останал в Разград заради неразположение.

"Генчев се почувства зле здравословно и предвид ситуация ние си спазихме протокола. Той не пътува с отбора, предстои да видим дали става дума за коронавирус или нещо друго", коментира Петричев, който обеща скоро Лудогорец да влезе в познатата форма.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

“Лудогорец се намира в един преходен период. Не познавам отбор в света, който да прави такава промяна и да няма сътресение. Интегрираме много нови момчета. За мен е съвсем нормално. Някои от нещата, които се случват, сме ги очаквали. Проблемите си ги знаем и ще работим за тяхното отстраняване. Призовавам всички хора, които обичат Лудогорец да проявят търпение. Знам колко е трудно да се преминава през смяна на поколенията. Скоро Лудогорец ще бъде същият, какъвто беше.

Към всеки футболист трябва да се подхожда индивидуално и след като даден футболист е привлечен, той заслужава това. Ние не вземаме случайно играчи. Някои се интегрират по-лесно, други по-трудно. Виждате ситуация и с коронавируса е необичайна. Не сме провели и кой знае колко стабилна подготовка. Необходимо е време. Продължавам да бъда оптимисти, знам какви са проблемите и как да ги решим.

Лош старт в Лига Европа. Мисията изглежда трудно възможна, но е в нашето ДНК да се борим до последно. Тези мачове ще ни помогнат да завършим по-бързо този процес на преход и ще изиграят положителна роля. В определени моменти загатваме за доста сериозен потенциал, трябва ни постоянство”, заяви Петричев.