Куп футболни звезди от близкото минало ще вземат участие в приятелски мач в памет на легендарния Атанас Михайлов. На 5 юли се навършват 64 години от рождението на Бате Начко. Той напусна този свят на 1 октомври 2006 година.

Днес от 18:00 часа на стадион “Локомотив” ще играят ветераните на “червено-черните” и сборен отбор от бивши национали и приятели на Начко. За домакините на терена ще излязат Ангел Колев, Нако Дойчев, Бойчо Величков, Иван Василев, Венци Арсов, Гошо Бонев, Борис Манолков, Трайко Соколов, Киро Метков и други. Атаката на отбора ще води малкият син на Начко - Виктор, а неговият брат Мишо ще бъде помощник на старши треньора Владо Лалов.

Селекционер на Отбора на звездите е Димитър Пенев. В тима му ще се включат Емил Бучински, Павел Панов, Емил Спасов, Воин Войнов, Георги Денев, Сашо Борисов, Краси Борисов, Ради Здравков, Гошо Гинчев и други популярни бивши футболисти.
Гости на срещата ще бъдат кметът на София г-жа Йорданка Фандъкова, ексшефът на ПФЛ Валентин Михов, Димитър Ларгов и др.

“Входът за събитието е свободен. Нека всички, които обичат Начко Михайлов да дойдат, защото легендите се раждат, те никога не умират”, обявиха пред БЛИЦ от семейството на легендата.