Дванайсетте минути в съботното вечно дерби срещу ЦСКА по всяка вероятност ще се окажат последните за Георги Иванов в официален мач. Днес Гонзо сподели, че сериозно обмисля да прекрати футболната си кариера. Както е известно, той излезе титуляр срещу "армейците", въпреки че бе контузен. Гонзо издържа само 12 минути, след което бе заменен принудително и изгледа от страни победата на "сините" с 2:0 над ЦСКА.

Любимецът на сектор "Б" днес е бил на преглед при доктор Тони Георгиев, който категорично му е поставил диагноза – скъсани коленни връзки на дясното коляно. При това положение Гонзо трябва да се подложи на операция, а евентуалното възстановяване ще отнеме поне 8 месеца. Именно дългото отсъствие от терените кара Гонзо да спре с футболната си кариера.

Тепърва предстои да бъде направен ядрено-магнитен резонанс, който със сигурност ще даде яснота дали е нужда операция. Оптимистичният вариант за голаджията е да има нарушени предни кръстни връзки, които биха му позволили да играе още поне година. По този начин в края на кариерата си са играли треньорът на "сините" Емил Велев, както и Красимир Балъков.

"Ако се стигне до операция и да се възстановявам, моето решение е категорично да прекратя футболната си кариера. Това би значило да съм на 34-35 години и няма да има смисъл", заяви пред "Гонг" Гонзо. /БЛИЦ