Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Любопитна ситуация се получи с юношата на "Левски" Тодор Гочев. БЛИЦ разбра, че талантливият защитник е върнат при "сините", въпреки че му беше забранено да стъпва на "Герена".

19-годишният бранител ще стартира подготовка с родния си клуб, само месеци след като беше "отвлечен" от Емил Велев. Около Гочев се разрази голям скандал в края на 2011-а. Тогава талантът заедно със съотборника му при юношите на "Левски" Янко Ангелов бяха заведени от Кокала на проби в израелския Ашдод без знанието на ръководството на "сините". След това Велев взе двамата в Локо (Пд), но "смърфовете" така и не успяха да ги уредят и треньорът да ги изполва в официални мачове. Причината беше, че от "Левски" правеха спънки на юношите си и до последно настояваха Коко Динев да плати компенсация в размер на 40 000 лева. Това обаче не се случи и те се принудиха да си пробват късмета на друго място.

Бившите юношески национали нямаха право да играят професионален футбол. Именно заради това Гочев се принуди да рита при аматьорите през пролетния полусезон, колкото да не губи форма. Младият защитник се прибра в родния си Бургас и игра за Мастер в Югоизточната "В" група.

Малко след скандала Гочев и Ангелов се бяха явили на "Герена", за да се извинят за постъпката си. Тогавашният шеф на детско-юношеската школа на "сините" Бисер Хаздай обаче ги изгони. Именно по негово искане ръководството на клуба им наложи забрана да не стъпват на "Герена", но явно наказанието им вече е премахнато, след като Гочев се завърна и утре ще проведе първа тренировка под ръководството на новия треньор Илиан Илиев.

2_7.jpg