Божидар Митрев е поредният футболист на "Левски", който остана без шофьорската си книжка. Вратарят е сключил споразумение с прокуратурата за инцидента с шофиране в нетрезво състояние. През март миналата година Митрев бе хванат зад волана с 1,36 промила алкохол. Той празнувал раждането на първороден син в популярно заведение в центъра на София, но си тръгнал от там с автомобила си.

Пратеният да почива след 1:3 от ЦСКА страж днес най-после е успял да си "стисне ръцете" със съдебните власти. Наказанията му са 6 месеца без книжка, 6 месеца полагане на общественополезен труд и срещи със служители на пробационната служба за половин година, пише "24 часа". Вместо реалното полагане на общественополезен труд на Божидар Митрев ще бъдат удържани по 10% от заплатата за периода на санкцията.

Както е известно, вчера Лъчезар Балтанов също остана без шофьорската си книжка, която му бе отнета за срок от година и половина. Преотстъпеният в Калиакра юноша на "Левски" получи условна присъда за шофиране в нетрезво състояние и му бе наложена 8-месечна пробация. Звездата Гара Дембеле пък беше осъден на 8 месеца затвор, също условно, но с 3-годишен изпитател срок. /БЛИЦ