"Левски" проведе поредна тренировка като част от подготовката за предстоящото тази неделя от 16:15 часа домакинство на Локомотив (Пловдив). "Сините" излязоха за своето занимание в 15:00 часа, като на пълни обороти в сесията се включиха Боян Йоргачевич и Веселин Минев. Двамата тренираха вчера на облекчен режим, но взеха дейно участие в заниманието. Джереми Де Нойер пропусна последната част от тренировката, в която бе изпълнена двустранна игра.

Вдигналият температура Йордан Милиев се присъедини към тима, но се готвеше самостоятелно във фитнеса. На облекчен режим поради мускулен проблем пък бе подложен Георги Костадинов. Както е известно, националът се завърна след контузия при победата с 2:0 в Монтана, като Стойчо Стоев се надява да разчита на халфа и в неделния мач с Локомотив (Пловдив).

Останалите играчи на "Левски" се включиха пълноценно в тренировката, която се състоя от разнообразни упражнения за контрол над топката и точност на паса, квадрати и двустранна игра. Утре "сините" тренират в 16:00 часа, като открити ще са само първите 15 минути от заниманието.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016


КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016