Паника настана в Славия, след като Велислав Вуцов вече няма вратари, които да може да използва. На днешната тренировка не се появи Георги Петков. Нямаше ги и тежко контузените Емил Петров и Стефано Кунчев. Оказа се, че титулярният страж на "белите" има бронхит и дори не е в София. Бившият вратар на "Левски" е на лечение в Сандански и отпада за контролата срещу "сините". Мачът е от 15:00 часа на "Овча Купел", а Вуцов се е хванал за главата заради проблемите.

Последният здрав вратар също се е контузил. БЛИЦ разбра, че 16-годишният юноша Ивайло Качаков е извадил рамо в днешното гостуване на Чавдар (Етрополе) от Елитната юношеска група до 17 години. "Белите" са загубили срещата с 0:1.

Качаков също влиза в лазарета, където са още Емил Петров и Стефано Кунчев. Първият беше опериран, след като скъса коленни връзки, докато травмата на Кунчев се оказа по-сериозна от първоначалното. Младежкият национал има 6-сантиметрово разкъсване на мускул на бедрото и също като Петров е аут до края на сезона.

След като Кунчев се контузи в мача с Черно море (1:0), Вуцов привика в първия тим юношата Ивайло Качаков. Именно 16-годишният вратар се очертаваше да пази утре срещу "Левски", но това няма да се случи.

Другият юноша - Диян Вълков, беше преотстъпен на Любимец преди началото на пролетния полусезон, тъй като наставникът на Славия можеше да избира измежду трима класни вратари - Георги Петков, Емил Петров и Стефано Кунчев. Източниците на БЛИЦ споделиха, че има вероятност Вуцов да привика "на пожар" Вълков и именно той да застане на вратата утре срещу "Левски".

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ