Бившият нападател на „Левски” и настоящ спортен директор на Войводина (Нови Сад) Миодраг Пантелич коментира качествата на македонския бранител Даниел Мойсов, за когото се твърди, че е желан от „сините”. Според бившия футболист на "сините" Мойсов спокойно може да заиграе на "Герена".

"Даниел е много добър защитник. Притежава отлични качества и „Левски” може само да спечели, ако го привлече. Никой от България не ме е търсил за него, но аз спокойно мога да заявя, че той е на 100% играч, който става за „Левски”. Би паснал перфектно в отбора. Често се включва в предни позиции при статични положения. Има и добра успеваемост пред гола. Ние му предложихме да остане във Войводина, но той каза, че не иска. Желае да продължи кариерата си в по-голям отбор", сподели Пантелич пред "Тема Спорт".

Мойсов става свободен агент в края на годината. В Сърбия го смятат за сигурно ново попълнение на Партизан, където трябва да замени българския национал Иван Иванов. Македонецът обаче не крие, че предпочита да пробва силите си в друго първенство. Ако обаче не получи добра оферта от Западна Европа или Русия, той ще трябва да избира между Партизан, „Левски” и Вардар (Скопие).