Изпълнителният директор на Марек Ивайло Паргов обеща на феновете в Дупница, че тимът ще играе на върха на възможностите си срещу Сливнишки герой в последния си мач утре. Селекцията на Румен Стоянов е с единия крак в "Б" група, но утре от 18:00 часа трябва да си довърши работата, като дори точка устройва отбора да финишира първи в Югозападната "В" група.

В свой стил Паргов добави още пред "Вяра": „И за да не стане, както в последния мач на „Герена” между „Левски” и Славия, когато „сините” изпуснаха титлата, настройката при нас е на равнище и футболистите обещават да изиграят най-добрия си мач точно на финалната фаза срещу Сливнишки герой. Искаме да покажем на спортната общественост, че влизаме през парадния вход на „Б” група”. Ние знаем какво е обещано на отбора на Сливнишки герой. Това само мобилизира допълнително ръководство, треньорски щаб и най-вече футболистите на Марек."

"Не си правим илюзии, че ще ни бъде лесно срещу един от най-стойностните отбори в групата. Възхищаваме се от това, което изгради като материална база и като отбор Венци Рангелов. В неделя входът ще бъде безплатен за всички фенове на нашия отбор. Поканили сме хора от различни институции, които са с лице към футбола в Дупница”, добави Паргов.