Витоша (Бистрица) и Марек направиха 0:0 в директен спор за първото място в Югозападната "В" група. Така новият член на "Б" група ще бъде определен в следващия, последен кръг, който е на 2 юни. Тогава дупничани приемат Сливнишки герой, а "Тигрите" гостуват на Перун (Кресна).

Кръг преди края Марек води с 3 точки и точка в последния мач ще върне Румен Стоянов и момчетата му в професионалния футбол.

В интригуващата среща днес треньорът на Марек беше изгонен на трибуните още в 15-ата минута. БЛИЦ разбра, че при феновете на гостите е бил и Екундайо Джайеоба. Бившият нападател на "Левски" дори си позволил да подразни Витоша (Бистрица). Облеченият с фланелка на Марек Дайо скочил от трибуните след мача и започнал да се радва, показвайки омразата си към клуба, за който игра допреди месеци. Както е известно, нигериецът беше изгонен през април от Витоша, след като си позволи да напише "Само Марек" във "Фейсбук".

Враждата между двата клуба е много голяма, като преди днешния мач и от двата щаба имаше доста атаки едни към други. В крайна сметка в Бистрица не беше излъчен победител и сега "Тигрите", известни с участието на Бойко Борисов, ще се надяват на помощ от Сливнишки герой в последния кръг. Ако Марек падне у дома, а в същото време Витоша бие Перун, то тогава тимът от Бистрица ще се класира за "Б" група, тъй като има предимство в директните двубои. Мачът есента в Дупница завърши 3:3.