Първите приходи от Октоберфеста, който започва днес в Борисовата градина, ще отидат за нуждите на детско-юношеската школа.

„С този Октоберфест имаме за цел да обединим фенската маса. Имаме уверение, че ще дойдат много фенове от провинцията. Мисля, че ще се забавляваме и дискутираме от тук нататък бъдещето на ЦСКА. Каквото е било, било. От тук нататък трябва да гледаме как ще се развива този клуб. Ще ни гостуват група „Сигнал“, мисля, че ще има настроение. Искаме този Октоберфест да стане традиционен. Ще бъде направена рекапитулация, когато бъде ясна събраната сума като приходи, ще бъде публично обявена. Първите разходи ще бъдат за топки, легла за общежитието, в което над 30 деца живеят. Искаме по-добри условия за нашите деца“, заяви изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров.

Шефът обяви, че следващата седмица клубът ще финализира два проекта. Единият е договор със сдружението „ЦСКА Завинаги“. „На първо време ще сключим договора за игрищата на ДЮШ, което за клуба не е малка помощ. Работим и за стартирането на един друг фен-портал, който ще бъде доста интересен“, коментира Тодоров./БЛИЦ