ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Бившият шеф в ЦСКА Аспарух Никодимов коментира последните събития около клуба и разкритикува трансферната му политика, която в последно време се върти около наемането на футболисти над 30 години.

"Похвално е, че с 10 души изравнихме на Локо (София). Има някакъв напредък, но малък. Догодина може да имаме най-добрия отбор в Европа, ама за ветерани. Ако има такова първенство, сигурно ще го спечелим. Сега и Сидибе ако вземат... Той е на 33 години, млад ми се вижда, има накъде да се развива още", заяви Паро пред „Тема Спорт”.

"Никой от ЦСКА не ми се е обаждал за неизплатените суми. А и тъй като разтрогнах по вина на клуба, не очаквам да получа нищо, поне на този етап. Дано поне не бавят заплатите на играчите и служителите. Да не стане като номера с колелото - отлага се за Нова година, ама коя Нова година не се знае. Служителите най-много си заслужават пари - скъсват се от работа, а ги държат без заплати по 8 месеца", бившият директор.

"Радващо е, че назначиха Манчев в школата. Децата ще научат полезни неща от него. Но ние вместо да си оправим терените, бързаме да назначаваме нови треньори. Пак почнахме да строим къщата от комина", философски завърши Никодимов.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ