Целият му съзнателен живот беше отдаден на Ботев. Той се занимаваше с всичко от хореография до кампании за стадиона. Това каза пред bTV Михаил Манолов, член на УС на привържениците на Ботев-Пловдив по повод убития в Солун Тоско Бозаджийски.

Той се занимаваше с много благотворителни инициативи - дарения за деца, подаряваше подаръци в детски градини, училища.

"Искаме справедливост. Това искат родителите на Тоско, това искат всички фенове на Ботев. Изпращаме писма до гръцките и българските институции. Има сведения нещата да бъдат потулени. Един от арестуваните е син на висш полицай в Гърция, който се занимава с футболно хулиганство. Казаха ни, че и преди са го измъквали. Всичко, което е нужно, ще направим", каза Манолов. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Инцидентът не е случаен, скочили са 20 човека с каски, колове и ножове и са ги смлели от бой. Разговарях лично с родителите на Тошко, патоложката е казала, че причината за смъртта му е нанесения побой, имал е разкъсани вътрешности. Излезе версия, че причината е друга, а родителите не са получили такава информация. През сълзи бащата на Тошко ми каза, че според патоложката причината е побоя", добави той. 

"Родителите му имат нужда от адвокатска помощ от държавата, за да се разбият вратичките в закона. Говори се, че ако е призната за виновна жената, която го е блъснала, ще се говори за непредумишлено убийство и няма да бъдат предприети повече действия", каза още Манолов.