Румънският офанзивен халф Георгиан Паун е много доволен и благодарен на ЦСКА, че са се обърнали към него. БЛИЦ първи ви информира, че полузащитникът на Динамо (Букурещ) идва на проби при "червените". Заедно със сънародника си Николае Мушат двамата снощи проведоха първа тренировка с "армейците" и се очаква да бъдат тествани в контролите на либийска земя.

Паун, който наскоро вкара единствения гол за победата на Динамо (Букурещ) над Берое в контрола, е сигурен, че ще остане в ЦСКА и най-после ще сложи край на митарствата си из различни отбори в Румъния.

"В Динамо така и не получих шанс да се наложа. Няма как за по няколко минути като резерва да убедя треньора, че съм достатъчно добър", сподели Паун пред румънските медии.

"Ще ми липсват само феновете и Корнел Дину. Единствен той от треньорите в Динамо разчиташе на мен. Заради това отношение загубих собствената си увереност в този период, но сега пред мен е едно ново начало. Омръзна ми да играя по 10 минути на мач. В ЦСКА ще възродя кариерата си. Спасяват ме в този тежък момент", коментира още халфът.

"Дано този път ръководството на Динамо ме продаде, защото всеки път, когато ме преотстъпват, после се връщам и отново се оказвам ненужен", добави Паун.