Треньорът на ЦСКА Павел Дочев направи 20-минутен разбор в центъра на терена на стадион “Българска армия”, след загубата от Левски с 0:1 в неделя. “Червените” имаха днес открита тренировка на “Армията”, а наставникът на висок тон отбеляза грешките срещу “сините”. Специалистът не спести критиките си към някои от футболистите, като все пак накрая им каза, че по нищо не отстъпват на колегите си от Левски.
След края на заниманието Дочев отрече, че може да е имало бойкот на част от играчите преди двубоя с Левски. Причината бе контузиите, които сполетяха отбора преди дербито.

“Част от футболистите минаха прегледи след мача с Левски. Винаги сме го правели, така ще продължим и занапред, искаме да знаем какви проблеми имат момчетата. Дистанцираме се от тези слухове, нямам съмнение в лоялността на момчетата и съм абсолютно сигурен, че никой не е злоупотребил с нашето доверие. Всеки един от футболистите е контузен. Обвиняват Костадин Стоянов, че се е отказал минути преди началото на мача, а той искаше да играе на инжекции. Той е от хората, които искаха да играе, а не е от тези, които се крие”, каза Павел Дочев.

“Направих разбор, казах им, че за нас започва догонване, но това е дълъг маратон. Не е важно как тръгваш, а как финишираш, имаме добър потенциал. Работи се добре, надявам се в близките мачове да можем да покажем успешна игра. Дали ще има проблем ЦСКА срещу Клифтънвил, зависи само от нас. Ако отидем само да отбием номера, ще имаме проблеми. Отиваме за този мач с професионална настройка, трябва да сме концентрирани, искаме да победим”, допълни треньорът.

“Факт е, че имаме нужда от нападател, видя се и от мача с Левски. Шеридън беше тук в деня на мача, трябваше да се срещнем, но не успях да се видя и говоря с него”, завърши Дочев./БЛИЦ