ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Изпълнителният директор на Локомотив (Пловдив) Павел Колев е подал в края на февруари едномесечно предизвестие за раздяла със "смърфовете". Бившият журналист е основна част от екипа на Георги Градев, който се кандидатира за президент на Българския футболен съюз.

Както е известно, босът на Локо (Пд) Христо Крушарски също смяташе да участва в конгреса на 15 март, но впоследствие се оттегли и обяви подкрепата си към Михаил Касабов.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

"Не би трябвало да се учудвате от това. За мен лично това не е новина. Преди няколко дни бе оповестен новия съвет на директорите на Локомотив (Пловдив). Моето име не фигурира там, а в устава на Локомотив (Пловдив) е записано, че изпълнителният директор трябва да е част от Съвета на директорите. Следователно няма как аз да остана изпълнителен директор на клуба, след като не съм част от този орган", обясни пред PlovdivDerby Павел Колев. 

"Не, не съм подал едномесечното си предизвестие под натиск и неизбирането ми в Съвета на директорите не може да бъде възприемано като такъв. Никой не ми е обещавал място в новия Съвет на директорите и с никой не съм водил разговори за такова нещо", каза още Колев.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!