Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Летният трансферен пазар в Англия този път няма да затвори на 31 август, както е по стара традиция, а сега в четвъртък – 9 август. Точно в полунощ местно време мандалото ще хлопне – кой каквото купил, купил.

Промяната по настояване на повечето английски клубове, които искат да завършат селекцията си преди началото на сезона. А той стартира на 10 август вечерта с мача Манчестър Юнайтед – Лестър
.
Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Какво ни интересува нас, българите, това? Интересува най-вече ЦСКА, тъй като, както БЛИЦ първи писа, английски клуб следи изявите на Кирил Десподов. За момента интересът е огромен, но няма изпратена конкретна оферта. Ако такава не пристигне до четвъртък и не бъде одобрена от „червените”, сделката няма да се осъществи през настоящия трансферен прозорец.

Според наши източници вариантите са два: англичаните или ще действат в последния момент, или ще продължат да наблюдават под лупа Десподов през цялата есен, за да атакуват в началото на януари, когато ще бъде отворен зимният пазар. Доста по-вероятно е второто.

„Има интерес към Кирил не само от Англия, но и още няколко места. Засега англичаните са най-заинтересовани. Те знаят цената на Десподов, но не са изпратили конкретно и ясно предложение. Ние категорично няма да го продадем, ако не получим исканата от нас сума. А и не настояваме, защото той е ключов футболист”, признаха от Борисовата градина пред БЛИЦ.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019