Един от любимите защитници на феновете на “Левски” – Предраг Пажин разкритикува остро сегашния състав на “сините” и положението, в което се намира тима. Според сърцатия бранител, “Левски” не заслужава да бъде шампион на Бълграия през тази година.

"Този “Левски” не заслужава да бъде шампион! По-слаб отбор “Левски” никога не е имал, по-слаби футболисти никога не са били в “Левски”. Ако моят “Левски” играе срещу този, ще ги победим с разлика, макар и да сме ветерани. Дори и да се случат обстоятелствата и да станат шампиони, сегашните футболисти не заслужават титлата, не са достойни. Ще ги бие всеки един отбор в Европа", изригна Пажин, който има 32 мача за националния отбор на България.

"Не трябва да се сменяват треньори през 2-3 месеца, а трябва да се работи задълбочено и дългосрочно. Чуждите треньори не са необходими на “Левски”, в България също има много добри треньори, а Мъри е доказал, че е най-добрият", допълни Пажин.

"Ако се взимат чужденци, то трябва да бъдат задължително по-добри от българските, докато сега в “Левски” чужденците са по-слаби от българите. Трябва да се гласува доверие на младите момчета. Николай Митов го познавам от времето, когато бяхме заедно в Локо (Мездра). Не е лош треньор, но според мен той трябваше да си тръгне с Илиан, защото бяха един екип. Не вярвам, че той може да промени нещо в “Левски”. До края на първенството “Левски” ще си бъде същият", завърши един от любимците на Сектор “Б”.